Berichten geschreven door Jaap Hage

 1. Fractie 2022.jpg
  Door Jaap Hage op 11 juli 2022

  Een bloeiende stad!

  Voorzitter,

  In Jeremia 29 vers 7 lezen we; Bid voor de stad, en zet je in voor haar bloei!!

  God heeft ons een plek gegeven tussen mensen, in een stad of dorp, in zijn wereld. En als ChristenUnie willen we bij die buurt, die stad, die wereld betrokken zijn. Maar wat kunnen wij betekenen voor onze omgeving? 

  Ons inzetten voor de bloei van de stad of iets vrijer vertaald de bloei van onze gemeente en dat mogen we ook doen als raad van de gemeente Tholen. En de Kadernota mag hiervoor een instrument zijn.

  Lees meer over "Een bloeiende stad!"
 2. communion.jpeg
  Door Jaap Hage op 16 april 2022

  Stil . . .

  Het is vandaag Stille Zaterdag, de dag na het overlijden van Jezus en het is de dag dat Jezus in het graf lag.
  De afgelopen week heb ik een aantal keren teruggedacht hoe stil het geweest moet zijn in Gethsémané, waar Jezus zich terugtrekt om te bidden tot Zijn Vader
  Lees meer over "Stil . . ."
 3. DJI_0863.jpg
  Door Jaap Hage op 19 januari 2022

  Verkiezingsprogramma 2022-2026 “Samen voor een mooi Tholen”

  De titel van hetverkiezingsprogramma van de ChristenUnie Tholen voor de bestuursperiode 2022-2026 is: “Samen voor een mooi Tholen”. En met Tholen bedoelen we dan de gemeente Tholen inclusief Sint-Phillipsland. We vinden Tholen namelijk erg mooi en waardevol. We kijken positief naar Tholen en al het moois wat het ons te bieden heeft.

  Lees meer over "Verkiezingsprogramma 2022-2026 “Samen voor een mooi Tholen”"
 4. Foto 1.jpg
  Door Jaap Hage op 24 december 2021

  Op U, mijn Heiland, blijf ik hopen (Kerst 2021)

  Het risico nemend om voor oud en sentimenteel afgeschilderd te worden moest ik afgelopen week veelvuldig denken aan wat de organist afgelopen zondag bij ons in kerk speelde voor de dienst. Ik herkende de bewerking van het lied Op U, mijn Heiland, blijf ik hopen. Het was de bewerking van Klaas-Jan Mulder. (https://www.youtube.com/watch?v=fOtqAAb6HKI)

  Lees meer over "Op U, mijn Heiland, blijf ik hopen (Kerst 2021)"
 5. DJI_0875 (1).jpg
  Door Jaap Hage op 11 november 2021

  Bijdrage begroting 2022

  Vanavond bespreken wij de programmabegroting 2022 met een doorkijk naar de jaren 2023-2025, een begroting met perspectief voorzitter! Allereerst wil onze fractie het college en de ambtelijke organisatie danken voor een helder en goed leesbare begroting die volgens mij voor het eerst is voorzien van een aantal foto’s gemaakt door verschillende fotografen uit onze gemeente. Erg leuk initiatief!

  Lees meer over "Bijdrage begroting 2022"